Цитата дня:

Бог знає кожного з нас особисто аж до глибини нашого єства.
Волеріо Альбісетті.

Пастирський візит владики Василія

У Світлий Вівторок преосвященний Владика Василій (Івасюк)з пастирським візитом відвідав Прокатедральний Собор Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Надвірна.

Владику Василія зустрічали по-гостинному, з хлібом та квітами. Щирими словами, настоятель Храму отець Андрій Бакота, запросив Преосвященного Владику очолити Божественну Літургію.

Після закінчення Божественної Літургії Архипастир привітав усіх вірян з великим празником Воскресіння Христового, а своєю  змістовною та повчальною проповіддю наголосив усім присутнім про важливість навернення, до якого повинен прагнути кожен християнин.

«Навернення – це важлива і радикальна зміна всього життя людини. Християнин - це людина, яка навернулася від ідолопоклонства і ворожбитства та пішла в напрямку до Ісуса Христа. Іншими словами, така особа починає дивитися на світ по-новому і визнає себе спасенною людиною, любленою і прощеною Богом.

Християнське навернення - це завжди навернення внутрішнє, воно відбувається не за один раз, а проходить довго, терпеливо і ніколи не закінчується. Навернення відбувається непомітно, в тиші і не робить шуму. Іноді людей вражають моменти привселюдного навернення. Наприклад, сектанти захоплюють багатьох християн гучними зовнішніми жестами, але над такими методами слід добре задуматися»,- наголосив Преосвященний Владика.

Після закінчення Божественної Літургії Владика Василій подякував священикам Надвірнянського деканату, які трудяться на Христовому винограднику, закликавши всіх молитися за нашу багатостраждальну Батьківщину, не забувати тих героїв, які відійшли у вічність, не бути жорстокими та байдужими один до одного.

Владика Василій уділив усім присутнім своє пастирське благословення.  

 

Залишайте свої коментарі

0 / 300 Обмежання символів
Ваш текст повинен бути між 10-300 символів
  • Коментарів немає
ShoppingASEhandelASErhvervIndexDKServiceIndexDK